Als je een coach zoekt die jou centraal stelt -zonder dat dit je verlegen maakt- en samen met jou op zoek gaat naar jouw unieke eigenschappen, zit je goed bij Peter Ewalts. Daarnaast heeft hij oog voor jouw belemmeringen zonder een therapeut te zijn.
– Eric / 53, mei 2020

————————————————

Door de rustige natuurlijke manier van coachen heeft Peter bij mij bereikt dat ik de minder positieve gevoelens over mijn functioneren in mijn laatste baan heb omgebogen naar focus op mijn talenten, vaardigheden en ervaring op weg naar een baan die bij mij past. Waardoor ik met meer zelfvertrouwen de uitdaging van het solliciteren aanga op de manier die bij deze tijd en bij mijzelf past.
– Mary / 61, augustus 2020 

————————————————

Peter is iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van coaching. Hij doet dit op een prettige en respectvolle manier waarbij hij zeker de inzet van humor niet schuwt. Peter is empathisch en weet goed welke methodiek hij wanneer moet inzetten. Ik denk dat je je snel op je gemak zult voelen bij Peter. 

Ik ken Peter vanuit de kwaliteitskring van Noloc. We zitten al een tijd samen in deze intervisiegroep.
– Ilse / 48

————————————————

Als loopbaancoach beschikt hij over een uitgebreide ervaring en heeft hij kennis van veel verschillende methodes, die hij graag met anderen deelt.
Peter zet je op een prettige wijze aan het denken, hij vraagt door en durft je kritische vragen te stellen, maar altijd met respect voor de ander. Hij is iemand die jou op een fijne manier faciliteert bij jouw eigen proces.

Als collega loopbaancoach ken ik Peter van de Kwaliteitskring van de Noloc,
(de beroepsvereniging van Loopbaancoaches). Peter is een prettig, open en ontspannen persoon met humor.
– Linda / 51

————————————————

Peter is heel benaderbaar, open en hartelijk, zijn humor is heel prettig. Hij kan een ingewikkelde situaties van een afstandje te bekijken en er een terechte, maar luchtige opmerking over te maken, zodat er weer perspectief is. 

Daarnaast vind ik hem sterk in het stellen van de juiste vragen. Tijdens het bespreken van een casus stelt hij vaak die vragen waarbij je steeds denkt ‘ja inderdaad, dat is een goede vraag!’.
Hij weet snel tot de kern te komen om de onderste steen boven te halen. Maar dan wel op een veilige en fijne manier.
– Judith

————————————————