Ik ken Peter vanuit de kwaliteitskring van Noloc. We zitten al een tijd samen in deze intervisiegroep. Peter is iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van coaching. Hij doet dit op een prettige en respectvolle manier waarbij hij zeker de inzet van humor niet schuwt. Peter is empathisch en weet goed welke methodiek hij wanneer moet inzetten. Ik denk dat je je snel op je gemak zult voelen bij Peter. 
– Ilse Claessen 46

Als collega loopbaancoach ken ik Peter van de Kwaliteitskring van de Noloc, (de beroepsvereniging van Loopbaancoaches). Peter is een prettig, open en ontspannen persoon met humor.
Als loopbaancoach beschikt hij over een uitgebreide ervaring en heeft hij kennis van veel verschillende methodes, die hij graag met anderen deelt.
Peter zet je op een prettige wijze aan het denken, hij vraagt door en durft je kritische vragen te stellen, maar altijd met respect voor de ander. Hij is iemand die jou op een fijne manier faciliteert bij jouw eigen proces.
– Linda

Peter is heel benaderbaar, open en hartelijk. Zijn humor is heel prettig. Hij kan een ingewikkelde situaties van een afstandje te bekijken en er een terechte, maar luchtige opmerking over te maken, zodat er weer perspectief is. 

Daarnaast vind ik je sterk in het stellen van de juiste vragen. Tijdens het bespreken van een casus stel jij vaak die vragen waarbij ik steeds denk ‘ja inderdaad, dat is een goede vraag!’. Je weet snel tot de kern te komen om de onderste steen boven te halen. Maar dan wel op een veilige en fijne manier.
– Judith Knobbout – 30