Het kan, een andere baan vinden of succesvol ondernemer worden, als 50-plusser. Daar een bijdrage in kunnen leveren, dát geeft mij voldoening. And I know how it feels… Na jaren voor diverse werkgevers te hebben gewerkt heb ook ik die overstap gemaakt. Het kost moed, overtuigingskracht, een andere mindset, vaak vallen en opstaan, de juiste wegen weten, een goed netwerk hebben (en bouwen), maar vooral vertrouwen in de slagingskans. Achteraf is makkelijk praten, maar ‘had ik dit maar eerder gedaan‘ is toch wat ik vaak teruggekoppeld krijg van klanten. Hetgeen voor mij het grootste compliment is. Ik zeg niet voor niets; succes is een keuze. Dat is voor iedereen gelijk.

Mijn werkwijze
Ik werk graag met een vooraf duidelijk en helder opgesteld plan. Weten wat je te wachten staat, wat je zelf kunt doen en waar je in kunt sturen (maar waar je niet altijd invloed op hebt).

Ik gebruik mijn enthousiasme, humor, kennis én mijn eigen ervaring voor mensen die ook kiezen als 50 plusser nog een wending te geven aan hun loopbaan.

Als adviseur heb ik ruim 30 jaar ervaring in verschillende organisaties o.a. Kamer van Koophandel en diverse gemeenten. Na jarenlange trouwe dienst heb ik een switch gemaakt en ben ik gerichter het coachingsvak ingegaan. Ik ben diverse HBO opleidingen gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Gelouterd door eigen ervaring ben ik mij gaan specialiseren tot de doelgroep 50+.

Sinds 2012 ben ik mijn praktijk gestart. Als lid van beroepsorganisatie NOLOC heb ik regelmatig intervisies met vakgenoten om zo op de hoogte te blijven over veranderingen in het vak.

Juist door de combinatie van loopbaancoach met een functie als adviseur op het snijvlak van het bedrijfsleven en de overheid heb ik een sterke actieve link met de arbeidsmarkt. Dat is enorm in mijn voordeel.

  • erkend loopbaanprofessional NOLOC
  • gecertificeerd HBO spiritueel werker
  • gecertificeerd loopbaanprofessional CMI