JOUW TOEKOMSTPERSPECTIEF CONCREET IN BEELD
Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, de competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden. Wanneer stelde jij jezelf voor het laatst de vraag; wat moet mijn volgende stap zijn op het gebied van werk? We gaan je actief laten nadenken over hoe jij werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en de kans op uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. 

Als je niet happy bent in je baan geeft dit advies je richtlijnen hoe jij stappen kunt zetten om wel weer met plezier naar je werk te gaan of wat je kunt doen om van baan te veranderen of je eigen onderneming te starten.

KUN JIJ IN DEZE FUNCTIE BLIJVEN TOT AAN JE PENSIOEN?

  • Je wordt ouder, je maakt van alles mee waardoor je zelf ook verandert
  • Je functie heeft (of krijgt) een andere invulling gekregen
  • Je hebt een andere werkgever of leidinggevenden gekregen (die een eigen visie, andere werkervaring en/of andere normen en waarden heeft)  
  • Er zijn ontwikkelingen in je branche
  • Of wellicht ontwikkelingen in de gehele arbeidsmarkt dat effect heeft op jouw functie.

Het kan zomaar zijn dat je ook al lang in deze functie zit, maar eigenlijk pas net over de helft van je loopbaan bent. Baat het niet dan schaadt het niet. Geef jezelf nieuw inzicht en wees goed voorbereid. En dat alles tegen een gereduceerd tarief! Vraag naar de voorwaarden.

WIL JE ECHT VERANDERING TEWEEG BRENGEN EN JEZELF UITDAGEN DIE BAAN TE REALISEREN WAAR ALTIJD JE HART AL HEEFT GELEGEN?
• Kijk dan eens bij mijn RAAK programma. Dit programma is uitgebreider. Het bevat een persoonlijk intakegesprek, twee extra sessies met ook tussentijds de mogelijkheid tot uitwisseling en reflectie op jouw loopbaan- en levensvragen. Daarmee  gaat dit programma dieper in op de realisatie van jouw droombaan. Of dit nu in eenzelfde functie is bij je huidige werkgever of dat je totaal iets anders gaat doen.